Om + Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig!

Lad os tage en uforpligtende snak om din virksomheds muligheder med Content Marketing. Vi kan blandt andet tale om

  • Ideer til kampagner
  • Cases som ligner jeres situation
  • Priser
  • Forløb og forventet afkast

 

Jeg er klar til at rådgive og besvare dine spørgsmål, og du behøver ikke at have et klart billede af hvilken kampagne, du eventuelt ønsker dig, inden vi taler sammen.

Jeg glæder mig til at tale eller skrive med dig – uanset om jeg har en løsning, der passer til din virksomheds behov eller ej.

Med venlig hilsen

anders saugstrup

Anders Saugstrup
Aphroditis 3, 8220 Chloraka, Paphos
Cypern
Email: anders@saugstrup.org
Dansk tlf. (+45) 36 99 13 67
Skype: andsau

 

Dansk Content Marketing kontor på Cypern?

Ja, selvom vi bor og arbejder fra Cypern, er vi et dansk kontor med 4 danske medarbejder, som servicerer det danske marked. Virksomheden er etableret i 2006 og har fra starten været rettet mod Danmark.

Med internet og IP-telefoni, betyder det i praksis ikke noget med afstanden. Vi sidder klar her hver dag i kontortiden og svarer altid emails og telefon så hurtigt, at det er som at have os siddende på den anden side af vejen.

Har du brug for et fysisk møde, arrangeres det let i Danmark eller på Cypern. Lufthavnen er 20. minutter væk og flyvetiden er 3 timer. Jeg er ofte selv i Danmark i forbindelse med konferencer, hvor jeg taler om linkbuilding og PR. I den forbindelse, kan vi arrangere et møde.

Hvorfor Cypern – og før det Grækenland?

Jeg flyttede til Grækenland i 2006 fordi min hustru, Maria, er græsk. Vi valgte at bo i varmen og at udnytte teknologierne, så jeg kunne drive en virksomhed med danske kunder fra den anden ende af EU. Vi har tre dejlige dansk-græske børn, Mark (2007), Poul (2010) og Dina (2012). Både lejligheden hvor vi boede og kontoret lå dejligt ved havet i Kalamaria i det nordlige Grækenland. Her er et blogindlæg om dengang, jeg flyttede ud af hjemmekontoret.

I 2017 er vi flyttet fra Grækenland til Cypern med hele familien og virksomheden. Du kan følge historien på min Facebook (tilføj mig gerne som ven).

I danmark kommer jeg fra en ledelseskarriere i kundeservicebrancen, hvor jeg var afdelingschef for store kundeserviceafdelinger, salgs- og forretningsplanlægningsafdelinger mv. Med andre ord bred erfaring i personaleledelse, lederledelse, projektledelse, planlægning, salg og markedsføring.

Vores kendetegn

Her på kontoret kan du kende os på nogle træk i vores arbejde, som vi er berømte og berygtede for:

  • Kunden er kongen. Vi går hele vejen for dig.
  • Stædighed. Vi VIL have at projektet skal lykkes.
  • Grundighed. Hvis ikke vi må lave ægte kvalitet, er jobbet ikke for os.
  • Forsigtighed. Når vi markedsfører dit indhold, opfører vi os så du er helt tryg ved at vi repræsenterer virksomheden.
  • Hurtighed. Vi får det gjort. Til tiden.
  • Tilgængelighed. Vi ved at vi er langt væk, så vi svarer email og telefon endnu hurtigere end du forventer det.

Følg mig online

På Skype er mit brugernavn andsau – tilføj mig gerne for en snak eller en chat.

Som medstifter af Marketers.dk, Danmarks Professionelle Online Marketing Forum, er jeg i høj grad at finde dér. Det bør du sikkert også være, så måske du skulle prøve et medlemskab?

På Facebook er der dømt en blanding af business og privatliv tilsat udenrigspolitik, fremtidsteknologier mv. Tilføj mig her.

På Twitter er jeg også aktiv, og du er mere end velkommen til at følge mig.

Hvis du har en Linkedin-profil, håber jeg at du vil forbinde med mig. Min email på netværket er anders@saugstrup.org og min profil finder du her.

Virksomhedsoplysninger

Saugstrup Ltd
Aphroditis 3
8220 Chlorakas
Cypern
VAT Number: CY10369562E
Dansk telefon (+45) 36 99 13 67
Mobil (+357) 99 98 13 67

Bank: Bank of Cyprus: IBAN: CY12002001950000357025623342