Søgeordsanalyse

19. august, 2013

Mit navn er Jonathan, og jeg har fået denne store ære at skrive et gæsteindlæg her på Anders’ blog. Jeg studerer til daglig Cand.Polit på Københavns Universitet. Men på trods af det, må jeg sige, at min primære tid bruges på mine forskellige projekter, primært Affiliate Marketing. Jeg fungerer dog også som SEO konsulent for visse kunder. Vil du høre mere om mig, kan du følge mig på min personlige blog.

Søgeordsanalyse er en vital ting ift. søgemaskineoptimering, og det er noget af det første som man skal være opmærksomhed på mht. søgemaskineoptimering. Søgeordsanalyse går i alt sin enkelhed ud på at finde relevante søgeord for din hjemmeside, som din målgruppe benytter; altså finde de søgeord som har størst potentielle for dig og din hjemmeside. Og her er det vigtigt, at du har fokus på ordet “relevante”. For finder du ikke relevante søgeord, vil alt dit senere arbejde med søgemaskineoptimering kunne være spildt.

Læs videre »

46 kommentarer

Hvor mange besøg giver en førsteplads i Google på et søgeord?

28. august, 2008

Jeg synes at vi skal se om ikke vi kan lave en rigtig nyttig tommelfingerregel sammen!

Du ved sikkert allerede at Google er begyndt at vise dig omtrentlig søgevolumen, når du søger i Adwords Keyword Tool for at finde ud af hvilke søgeord, som du skal satse på i forbindelse med din søgeordsanalyse.

Men kunne det ikke være dejligt også at have en tommelfingerregel for hvad de tal faktisk betyder?

Jeg synes vi skal tage hinanden i hånden og sammen finde ud af hvor mange besøg der faktisk kommer ud af Googles tal. Altså hvor mange besøg, som Google sender  til din side, hvis den ligger på førstepladsen på et søgeord.

Læs videre »

40 kommentarer

Søgeordsanalyse: Skal du vælge dine søgeord i ental eller flertal?

14. februar, 2008

Lad os sige at du starter en webshop eller en wordpress blog, som sælger / handler om Lamper. Bør du fokusere på ordet Lamper (i flertal) eller Lampe (i ental) i dine overskrifter og tekster for at opnå de bedste resultater i form af kunder og besøgende fra søgemaskinerne?

 

Inden vi kaster os ud i minianalysen, tager jeg lige en beslutning: Vi siger at du ikke har tid, råd eller mulighed for at bygge sitet sådan at du kan fokusere på begge former af ordet. (Lamper + Lampe).

 

Så hvilken form skal du vælge? Ental eller flertal?

Læs videre »

24 kommentarer