Udtalelser

Claus Pedersen, Campaya – administrerende direktør.

“Anders er en fantastisk idérig person som er god til at tænke ud af boksen. Samtidig har han et enormt netværk der kan hjælpe med at føre ideerne ud i livet. Kombineret med et behageligt væsen gør det Anders til en virkelig god samarbejdspartner.”

 

Tina Halkjær Jensen, Flere Kunder ApS – administrerende direktør.

“Anders er en dygtig og kreativ formidler, som formår at sætte sig ind i kundernes forretning og behov. Han er meget ambitiøs og professionel i sin tilgang til projekterne, hvilket ses i det færdige produkt, som er med til at øge kundernes online succes.”

 
 

Johnny Krogsgaard, 3byggetilbud.dk og AB Gruppen A/S – partner.

“Hos 3byggetilbud.dk bruger vi løbende Anders Saugstrup som sparringspartner til vores indholdsmarkedsføring. Anders har fra starten forstået vores koncept og været effektiv til hurtigt at omdanne ideer til konkrete resultater, som har en direkte betydning for vores forretning.”

 

Thomas Rosenstand, Concept Interest.
“Jeg har samarbejdet med Anders i flere år efterhånden – og det er et samarbejde, der handler om både WordPress, high-end linkbuilding og andre lidt mere krævende discipliner. Fidusen ved at arbejde med Anders er, at det er i orden, hvad der bliver leveret – hver gang. Og det er en befrielse, at jeg ved, at et ord er et ord og at fortrolighed faktisk er mulig.

Det betyder selvfølgelig også noget, at kemien er i orden i et samarbejde. Anders har et stort og engageret hjerte pakket ind i en realistisk tilgang til verden. Den kombination kan aldrig gå helt galt.

Jeg er ikke bange for at anbefale Anders ud fra de oplevelser, jeg har med ham.”

 

Per Allerup, Siloo.dk.
“Hvis man vil have lavet god content marketing, som ikke bare inkluderer content, men også at der bliver lavet outreach – så er Anders Saugstrup og teamet bestemt værd at overveje. De har på professionel vis taget hånd om hele processen fra brainstorm over produktion af content til outreach og opfølgning. De opnåede links taler næsten for sig selv. Det er arbejde af højeste klasse!

Anders Saugstrup får mine varmeste anbefalinger – uanset om det handler om at finde en samarbejdspartner til content marketing, eller som sparringspartner til affiliate marketing, både for webshops og affiliates. Han ved hvad der rører sig i gamet!”

 

Nanna Petersson, Dressme.dk – ejer.

“Jeg må hellere indrømme, at jeg ikke tidligere har arbejdet ret meget med emnet, men det ændre ikke min opfattelse af det stykke indhold Anders har fremtryllet til os. Vi er en branche hvor det er svært at få folk til at linke, derfor tog vi en beslutning om at prøve Anders og hans indholdsmarkedsføring.

Allerede fra starten havde Anders en god ide om indholdet. Han har undervejs stået for alting og kun holdt mig informeret om status, og når han skulle have tingene godkendt hos os inden han gik videre. Det har været skønt at lægge ansvaret hos Anders, og min opfattelse er, at han har arbejdet målrettet og seriøst hele vejen.

Da det færdige indhold blev leveret var jeg utrolig spændt på at komme i gang med “outreach”, men intet er overladt til tilfældighederne. Med i pakken var færdig syet mail skabeloner og alt den hjælp der skulle til for at fin tune de svar der ikke kunne leveres som standard.

I forbindelse med outreach-arbejdet er jeg kommet i kontakt med en række personer på nogle utroligt autoritative nyheds- og websites. Kontakten i sig selv betyder ikke noget, men dialogen udvikler sig hurtigt til relationer fordi indholdet er godt. Pludselig åbner der sig nye døre for nye samarbejder med presse, brancheorganisationer mv.
Det efterlader et klart indtryk af, at det der “indholdsmarkedsføring” er et utroligt stærkt værktøj, men også lettere vanedannende.”

Se videoer med konkrete cases hér, og kontakt os for en dialog om mulighederne.