Som set i Content Marketing Bogen!

30. juni, 2014

I dag er Content Marketing Bogen kommet med posten, og jeg glæder mig af to grunde:

  • Jeg er vildt nysgerrig efter at læse de mange cases i bogen
  • Én case er med mit navn på

 
Det er sikkert en alvorlig synd at være stolt over at blive nævnt i Danmarks Første og Bedste Content Marketing Bog, men så må jeg bare tage de år ekstra i skærsilden, for jeg er altså glad, fordi jeg opnåede at få den mulighed.

contentmarketingbogen

Joakim Ditlev fra ContentMarketing.dk har skrevet bogen sammen med Signe Damgaard Jepsen fra Content.dk. Selve bogen kan du købe på papir eller som ebog på contentmarketingbogen.dk.

Den case, som jeg er nævnt i forbindelse med, er en, som du måske allerede kender. Det er 3byggetilbud.dk’s infografik om håndværkerfradraget (dygtige Lene Aarup Vinther er grafikeren bag værket).

Kender du ikke casen, kan du se videoen her:


Offentliggjort i dette indlæg på Concept-I

Hvilke andre cases er der i bogen?

Bogen er sprængfyldt med cases, og du kan læse smagsprøver på flere af dem på bogens blog. Der er historier om Aarstiderne og Bilka med flere.

Jeg glæder mig til at læse dem alle sammen og lære af dem!

Hvornår kommer der en ny case fra din hånd, Anders?

Der kommer faktisk adskillige nye offentlige cases på vores arbejde med content marketing i løbet af de næste uger og måneder, så du kan godt glæde dig, hvis du finder den slags sjovt.

Historierne bliver udgivet på forskellige platforme, men jeg skal nok holde dig orienteret, hvis du bare holder dig på min liste. 🙂

Listen skriver du dig på ved at sætte din email i kassen oppe i toppen af siden her.

Var der ikke noget med et interview med Signe?

Jo, vi havde Signe Damgaard Jepsen i studiet til et interview om, hvordan journalister arbejder med content marketing ovre hos CM Liga. Du kan lytte til interviewet her:

God læselyst, når du har investeret i Content Marketing Bogen!

 

Nyhedsbrev ikke-pop-up

Du er velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet, selvom vi har valgt ikke at lave en pop-up.
Men du skal vide, at det er et simpelt nyhedsbrev. Det er ren tekst. Det er kort. Og det er i bund og grund bare emails, som fortæller dig om nye indlæg her på bloggen.
Hvis du er med på den, så tag eventuelt chancen og tilmeld dig hér.

Gemt under Content Marketing 1 kommentar

1 kommentar

Hans 31. juli, 2014:

Det er vidst kun Jante loven der definerer det som en synd at være stolt over dette 🙂 Det er godt gået, og hvis det var mig så havde jeg råbt det ud med en megafon 🙂

Skriv en kommentar

Email offentliggøres ikke.