Ydelser

Vi har en pakke til ethvert behov (og næsten også til et hvert budget)

Her får du listen over ydelser. Du er altid velkommen til at tage en dialog med os om hvilken pakke – hvis nogen – som passer til din virksomheds behov og budget.

1) Content Marketing-kalender:

Content Marketing-kalender
Når du virkeligt beslutter dig for at Content Marketing skal være en vigtig markedsføringskanal i din virksomhed, er Content Marketing-kalenderen vejen at gå.

Med kalenderen ved du præcist for hele året, hvornår hvilket indhold udkommer, og du kan lægge din øvrige plan omkring det.

En typisk kalender har 2-4 lanceringer af indhold i løbet af året, og du kan tænke på det som sæsoner, hvor det helt rigtige indhold udkommer og derefter markedsføres på det rigtige tidspunkt af året.

Vi fire danske medarbejdere her på kontoret står for alt det hårde arbejde: Research til indholdet, produktion af indholdet, dobbelttjek af indholdet med målgruppen, efterfølgende tilretninger og til sidst den grundige outreach, hvor vi præsenterer indholdet for målgruppen.

Du kan  selv udnytte kalenderen til at slå til med andre tiltag, som passer ind – på det helt rigtige tidspunkt. Det kan være i dit pressearbejde, i forbindelse med produktlanceringer og lignende.

Med en løbende produktion af godt indhold opnår du en række fordele i måden din målgruppe begynder at se på din virksomhed på. Og det samme gælder pressen, som hurtigt vil vænne sig til at indholdet fra din virksomhed altid er i fantastisk kvalitet.

Se et eksempel på en konkret case med produktion, tilretning og outreach i videoen om en infografik hér.

Kontakt os for tilbud.

2) Content Marketing-kampagne:

Samme som for Content Marketing-kalenderen. Men kun ét stykke indhold.

Se et eksempel på en konkret case med produktion, tilretning og outreach i videoen om en infografik hér.

Kontakt os for tilbud.

3) Outreach:

Hvis du allerede har fantastisk indhold, som er attraktivt for målgruppen, kan vi hjælpe dig med at gøre målgruppen opmærksom på indholdet på en professionel og effektiv måde.

Kontakt os for tilbud.

4) Research og produktion af infografik og animationsvideoer:

Sammen bliver vi enige om emnet. Derfra klarer vi resten: Research, manuskriptskrivning og produktion.

Se et eksempler på en grafik og animationsvideoer i videoerne hér.

Kontakt os for tilbud.

5) Content Audit:

Få erfarne øjne på dit nuværende indhold: Er der nok? Er det godt nok? Hvad mangler? Hvordan kan det forbedres?

Vi tager bestik af potentialet i dit indhold og peger på de områder, du med størst afkast kan investere i at forbedre først.

Kontakt os for tilbud.

6) Content-forbedring:

Har du allerede fantastisk indhold på hjemmesiden, som bare ikke tiltrækker sig omtale, links og kunder?

Hvis indholdet er grundigt, omfangsrigt og fortjener meget mere berømmelse end det får, er det indpakningen, som mangler.

Vi hjælper ovenpå en gennemgang af indholdet med at forbedre indpakningen, så indholdet kommer til at se lige som imponerende ud, som det faktisk er. Det kan ske via omskrivning, opsætning, implementering af grafiske elementer, indbygning af beregnere eller andre tools osv.

Kontakt os for tilbud.

Hvad har vi ellers på hylderne?

Vi elsker en købmand, som har det meste og kan skaffe resten, så sådan er vores forretning også.

Hvis du er på udkig efter en ydelse, som du ikke finder her på siden, så spørg, og vi skal se, om vi kan skaffe den hjem, eller om vi kender den helt rigtige leverandør til dig.