Content Marketing

Vores speciale og store erfaring i danske Content Marketing-kampagner gør forskellen for vores kunders resultater.

Se videoer med konkrete cases hér, og se eksemplerne på udtalelser.

Her på siden får du en beskrivelse af, hvordan vi griber opgaven an for vores kunder:

Målrettet Content Marketing

Vi specialiserer os i Content Marketing af den målrettede slags på dansk.

Med målrettet mener vi to ting:

1) Målgruppen skal være interessant for din virksomhed. Sælger du blyanter, kunne målgruppen for en Content Marketing-kampagne være skoler.

Med andre ord vælger vi at lave et stykke ægte imponerende indhold, som fx skolerne ville være taknemmelige over at modtage.

Vi målretter indholdet mod en interessant målgruppe, og vi forærer dem noget, som de vil sætte pris på, fordi indholdet hjælper dem.

2) Kampagnen målrettes på en måde, så målgruppen selv hjælper os med markedsføringen.

I eksemplet med en kunde, som sælger blyanter: Tænk hvis vi kunne lave et stykke indhold, som var så nyttigt, vigtigt og imponerende, at skoler selv valgte at vise indholdet, henvise til det eller linke til det fra deres hjemmeside?

Prøv at spekulere over det i 2 minutter: Hvad kunne en blyant-leverandør forære til skolerne, som virkeligt kunne hjælpe dem?

Idéer kunne være en flot infografik eller speed-drawing tegnefilm, som grundigt og pædagogisk forklarede elever og forældre noget om et vigtigt relateret emne: Noget om håndskriftens udvikling, noget om at tegne skitser, noget om hvordan en blyant fremstilles og bortskaffes eller lignende.

Som du kan se, er der mange vinkler at vælge imellem, og hér er det vigtigt at bruge den tid det tager at overveje valget nøje. Vi kontakter også ofte målgruppen for at dobbelttjekke, at vi faktisk rammer et område, som de gerne vil have hjælp til, inden vi går videre med produktionen.

Den slags brainstorming og research kan der komme overraskende og effektive idéer ud af.

Produktionen af indholdet

Research og produktionen af indholdet er et sted hvor mange knækker nakken og derfor ikke kommer i mål med et godt resultat.

Hvis vi ikke holder fast, bliver ved, insisterer og graver lidt dybere hele tiden i researchen, bliver indholdet kedeligt og ligegyldigt.

Og når indholdet produceres – fx en grafik eller en animation – går mange på kompromis, og resultatet bliver simpelthen ikke imponerende nok.

Indholdet skal imponere modtageren – både i det faglige og i indpakningen. Og dét kræver en vis stædighed at blive ved med at insistere på dét resultat indtil det rent faktisk er nået.

Markedsføring af indholdet overfor målgruppen.

Når indholdet er skabt, er næste skridt at vise det frem for målgruppen. (De kommer ikke selv og ser det)

Via email og eventuelt telefon, kontakter vi målgruppen og viser indholdet frem.

Også her er der store forskelle i detaljerne. Hvis der skal opnås resultater, skal outreach laves helt rigtigt – og oprigtigt.

Vær forberedt på en masse spændende dialog med målgruppen – både om indholdet og om målgruppens situation generelt. Og vær forberedt på at nye muligheder åbner sig – samarbejder, pressesamarbejder, forbedringer af indholdet mv.

Resultatet af god Content Marketing

Du skal forvente og kræve resultater på to fronter:

Dels vil du opnå en langvarig branding overfor en værdifuld målgruppe. Du vil komme i dialog og relation med målgruppen, og du vil være dén, som gav målgruppen en hjælpende hånd via dit indhold.

Og dels vil målgruppen hjælpe dig med at markedsføre dit indhold yderligere. I blyant-eksemplet, kan det være at skolen viser din video på et forældremøde, eller at skolen vælger at henvise til videoen fra sin hjemmeside.

Den slags links, som kommer ud af god Content Marketing kalder jeg elite links, fordi de er frivillige redaktionelle links med høj troværdighed og vægt, giver relevant trafik og er langtidsholdbare.

Med andre ord: Effektiv dansk Content Marketing er svært at skabe, men resultaterne i form af relationer og markedsføring, er umulige at slå.

Djævelen ligger i detaljen, når det handler om at skabe den slags markedsføring. Det kræver erfaring og grundigt arbejde at skabe noget som faktisk fungerer i praksis – og ikke kun i teorien.

Vi har erfaringen.

Hvordan kan vi hjælpe?

Helt konkret hjælper vi dig i med at finde en vinkel, udvikle noget ekstremt godt og målrettet indhold, udvikle en god indpakning (så som en infografik eller en animeret video), sprede budskabet ud til relevante websites i målgruppen og til sidst at sætte en strategi op sammen med dig, så indholdet også fremad giver din virksomhed resultater.

Vi er et kontor, som gør arbejdet for dig. Det er ganske begrænset hvor meget tid, du selv skal afsætte til kampagnen.

Kontakt os for mere information.

Se også: Konkrete cases på dansk Content Marketing