DM13.dk Konferencen stod på Content Marketing

4. december, 2013

Vel hjemme igen efter Digital Markedsføring 2013-konferencen i Holstebro, har jeg stadig hovedet fuldt af de mange gode samtaler, de nye idéer og alle de interessante mennesker, jeg fik hilst på.
Det var en stor oplevelse.

Her er stemningsvideoen fra konferencen, hvor undertegnede også siger et par ord om indholdsmarkedsføring 1½ minut inde i båndet.

Jeg har ikke udgivet mine slides fra oplægget endnu, men de er på vej i form af en video, hvor jeg samtidig gennemgår dem og fortæller løs om hvordan du selv kan lave en indholdsmarkedsføringskampagne, som vil imponere målgruppen og dermed være værdifuld for din virksomhed.

Som du måske så på G+, er det håndtegnede slides, der er i vente.

tegner

Til konferencen havde jeg fået trykt mine slides som et hæfte, deltagerne kunne tage noter i, men jeg havde desværre ikke helt nok med til alle fordi der kom flere end forventet til oplægget.

2013-11-17 17.30.59

Som du sikkert kan gætte, bliver DM13.dk ikke den eneste konference, jeg rejser til Danmark for i den kommende tid, så jeg håber at få muligheden for at møde dig et sted i 2014!

 

Nyhedsbrev ikke-pop-up

Du er velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet, selvom vi har valgt ikke at lave en pop-up.
Men du skal vide, at det er et simpelt nyhedsbrev. Det er ren tekst. Det er kort. Og det er i bund og grund bare emails, som fortæller dig om nye indlæg her på bloggen.
Hvis du er med på den, så tag eventuelt chancen og tilmeld dig hér.

Gemt under Content Marketing, Video Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Email offentliggøres ikke.