Affiliate Rådgiver

21. december, 2011

Jeg lever selv af mine Affiliate og Adsense websites. Efter mange års hårdt arbejde med at indhente erfaringer indenfor salg, ledelse, søgemaskineoptimering, markedsføring og websites, er jeg nået dertil at jeg i de seneste par år har levet af mine egne websites indtjening. Det er perfekt situation. Specielt nu i de år hvor jeg har små børn. (Maria og jeg har to drenge på 1 og 4 år, som ikke er bange for at kræve en portion opmærksomhed!)

Jeg fungerer som Affliate-rådgiver både for virksomheder og for affiliates.

Rådgivning af virksomheder om brug af affilate markedsføring

Når du i din virksomhed ønsker succes med at skabe salg via affiliate marketing, kan jeg rådgive dig effektivt. Det gælder både om det kommercielle setup og om effektivt at tiltrække og håndtere de bedste affiliates. Jeg kan også hjælpe dig med decideret udvælgelse af dygtige affiliates.
Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Rådgivning af affilates

Ud over at drive egne websites, fungerer jeg også som fast tilknyttet rådgiver for andres affiliate-projekter. I praksis fungerer det sådan at jeg mod en andel i overskudet på projektet stiller mig til rådighed som løbende sparringspartner og rådgiver. Det er lidt som at have en erfaren bestyrelse at sparre med som virksomhedsleder.

Jeg sætter stor pris på arbejdet med at rådgive danske affiliate marketers fordi resultaterne er så imponerende. Med dygtige folk skal der ikke mange gode råd til før resultatet bliver så godt at de kan konkurrere selv i meget svære nicher.

Er du interesseret i at tale om et samarbejde, så kontakt mig for en uforpligtende snak. Hvis du tror på mine evner og jeg tror på dine, er sådan et samarbejde en rigtig interessant mulighed for os begge.

Hvis du har lysten og evnerne til at starte et projekt, men ikke ved hvilken niche du vil ind i, så kontakt mig gerne alligevel. Jeg har en liste med gode muligheder, som er klar til start og bare mangler en dedikeret indsats fra en affiliate marketer.

Smagsprøver – sådan tænker jeg:

Udtalelser fra samarbejdspartnere:

Lars Bachmann, Conseo.

Jeg har kendt Anders i en del år efterhånden, og vi har arbejdet sammen, og fungeret som sparringspartnere på flere projekter.
Anders er en seriøs og kompetent sparringspartner, som jeg til enhver tid vil anbefale.

Anders og jeg har primært sparret omkring WordPress og affiliate projekter, og når jeg har brugt Anders, har det altid forløbet meget professionelt, og til tiden.

Hans Stokholm Kjer, Kjers.com – vi driver bla.a. Byens Advokat sammen.

“Jeg har i årevis arbejdet sammen med Anders Saugstrup om forskellige typer af sites.

Anders er god til at skabe den nødvendige tillid og sikre den gensidighed, der skal være i en forretningsmæssig aftale.

Anders har gennem dygtig SEO og herunder avanceret linkbuilding altid sørget for lukrative placeringer i søgemaskinernes resultater.

Jeg forestiller mig, at mit samarbejde med Anders bliver livslangt.”

Lasse Kjær, LKonline.dk – vi driver bla.a. Sikra.dk og Fitness-Blog sammen.

“Anders er en af de absolut dygtigste danske affiliate marketers i branchen. Den store fordel ved Anders er hans knivskarpe sans for forretning (monetizing af sites om man vil) samt evne til hele tiden at holde fokus på minimering af udgifter. 

Jeg vil gerne skrive under på at et samarbejde med Anders er en GOD forretning.”

Kristian Konradsen, Autostol.dk, som jeg er rådgiver på.

“Siden vi fik vores søn i maj 2010 og jeg skulle finde en autostol til ham, har jeg været interesseret i autostole. Jeg ville finde den bedste stol og jeg læste simpelthen alt om emnet.
I min søgen fandt jeg ud af, at der ikke fandtes en rigtig god side/guide, der kunne hjælpe forældre som mig.

Jeg satte mig derfor ned og begyndte at skrive. Alt den viden, jeg selv havde fået, skulle andre have glæde af.

For at komme højt på google og få tænkt mulighederne for affiliate ind i siden, valgte jeg, at kontakte Anders.

Anders har siden efteråret 2011, fungeret som SEO og affiliate rådgiver og det har jeg på intet tidspunkt fortrudt.

Vil du arbejde seriøst med affiliate, er Anders helt sikkert manden du skal have med.”

Frank Hellerup Madsen, Den Synlige Mand.

”Anders er en forrygende sparringspartner, når talen falder på websites i almindelighed og affiliate-sites i særdeleshed. Han formår at tænke kreativt og ikke mindst tilføre kvalitet til alle de projekter, han er involveret i. Personligt har jeg sat pris på vores gensidige sparring gennem årene. Det er rart at kunne spille ping-pong med ideer med en mand, der både ved, hvad han snakker om, og har integriteten på plads. Han render ikke efter de hurtige løsninger, men har altid blik for den langtidsholdbare model, der giver værdi til alle involverede.

Jeg kan anbefale at tage en snak med Anders, hvis man vil have værdifuld sparring til at udvikle sine projekter i den rigtige retning.”

Simon Pedersen, fiskehjul.dk, hvor jeg er rådgiver.

“Jeg har fra dag ét oplevet Anders som værende en yderst kompetent og professionel sparringspartner omkring opbygning af nogle rigtig gode og brugervenlige affiliate sider.

Anders har en viden og erfaring om affiliate marketing som man ikke kan læse sig til i bøger eller på nettet, men som han på fornemste vis har beriget mig med igennem vores samarbejde.

Jeg kan kun komme med de bedste anbefalinger.”

 

Lars Daniel Rasmussen, SSD Disk.dk – jeg er rådgiver.

“Anders er ikke bare en god mentor, men også en utrolig tilmodig overfor nybegyndere indenfor faget. Han har en utrolig viden indenfor online marketing men er på samme tid så langt nede på jorden og fattet, som man nu engang kan være. Denne kombination gør Anders til nok en af de aller bedste rådgivere på markedet.

I den korte tid jeg har arbejdet sammen med Anders har jeg lært rigtig meget, og ser frem til at lære meget mere fremover. Der er ingen tvivl om at jeg vil anbefale Anders som rådgiver til alle, der har bare lidt interesse indenfor Online Marketing.”

Mikael Rieck, Antphilosophy.com.

“Anders og jeg har haft god sparring indenfor affiliate marketing, passiv indkomst og outsourcing igennem flere år. Han ved hvad han taler om og har nogle rigtig gode pointer og ideer, der kan betyde en stor forskel for en online forretning. Derudover er han teknisk meget stærk og jeg har flere gange fået hjælp til tekniske udfordringer på WordPress fronten. Ved sin brug af video og sit pædagogiske væsen, er det altid let at forstå når Anders underviser og han deler gerne ud af alle sine mange års guldkorn. Er man på jagt efter en mentor indenfor affiliate området, så vil jeg ikke tøve med at anbefale Anders.”

Ken Schultz, Partner-ads.

“Anders er en meget professionel affiliate og vi har igennem flere år arbejdet godt sammen.

Anders har evnet at skabe gode resultater med sine websites. Han har en innovativ indgangsvinkel til affiliate og deler gerne sin viden med andre, f.eks. idéer om nye nicher eller forslag til annoncører.”

Affiliate Rådgiver by

 

Gemt under Om søgemaskiner Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Email offentliggøres ikke.