Årets eneste blogpost

3. november, 2011

Jeg fik mig lidt af en forskrækkelse her til morgen, da jeg så at Lars Bachmann havde brudt vores usagte aftale om at holde vores blogs helt inaktive i årevis!

Og hvis han kan løbe fra aftalen uden at få ondt i maven, så skal jeg vel også?

Så hermed årets eneste blogpost på saugstrup.org:

Jeg har skrevet og talt en del på amino om link building og affiliate marketing på det seneste, og hvis du har interesse i den slags, skal du være velkommen til at kigge forbi de indlæg og videoer:

Om link building:

Om affiliate marketing:

Om alt muligt andet:

Du finder mig ikke længere på Twitter og Facebook, men på Google+ fabulerer jeg løbende om alle mulige emner. For eksempel:

Jeg håber du har det fantastisk lige som jeg og min familie. Maria, Mark, Poul og jeg er lige flyttet til en ny lejlighed her i Kalamaria i Grækenland. Udsigten er super!

 

Nyhedsbrev ikke-pop-up

Du er velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet, selvom vi har valgt ikke at lave en pop-up.
Men du skal vide, at det er et simpelt nyhedsbrev. Det er ren tekst. Det er kort. Og det er i bund og grund bare emails, som fortæller dig om nye indlæg her på bloggen.
Hvis du er med på den, så tag eventuelt chancen og tilmeld dig hér.

Gemt under Affiliate Marketing, Linkbuilding, Video 30 kommentarer

30 kommentarer

Andreas Linde 3. november, 2011:

Hvordan kan det være du ikke laver indlæggene på denne blog i stedet for amino egentlig?
Lækker udsigt!

Saugstrup 3. november, 2011:

@Andreas
Det er der ikke nogen strategiske grunde til som sådan. Havde bare lyst til at deltage på amino.

Men bagefter har jeg indset at det var en fin idé. Amino er kæmpe stort efterhånden og hvis du gerne vil have folk som interesserer sig for link building og affiliate marketing til at læse og debatere dine ting, så kan det anbefales at udgive derinde.

De 4 indlæg har til sammen haft cirka 10.000 visninger allerede. Ret imponeret af hvor langt amino er nået!

Thomas Zacchi 3. november, 2011:

Det er ellers god humor, at man kan “FÅ NYT fra bloggen helt enkelt” på mail 🙂

Er det gængse råd ikke, at man skal udgive på et medie som man selv har kontrol over? Amino, Facebook etc. kunne jo i morgen indføre regler som gjorde, at dit indhold forsvandt fra disse sider og så ville det jo være som om du også selv forsvandt, men hvis du på f.eks. amino ville linke til indhold som du udgav på din blog ville skaden ikke være så stor.

Morten 3. november, 2011:

Virkelig lækkert udsigt, Grækenland er et dejligt land.

Saugstrup 3. november, 2011:

@Thomas
haha ja, det er vist en ordlyd der bør ændres. 🙂

Du har ret i det med medier og ejerskab, men nogle gange opvejes den regel af andre ting. Jeg stoler fx på at Martin Thorborg ikke pludselig sletter det hele. Jeg stoler ikke på at Mark Zuckerberg ikke ville gøre det uden forklaring en dag.

Og så er der det med eksponeringen. Hvem ville sige nej tak til at skrive en forsideartikel på computerworld.dk fx? Bare den første dags opmærksomhed ville være tiden værd.

Saugstrup 3. november, 2011:

@Morten
Tak og ja, det er simpelthen så smukt hernede! Dagens billede er endda taget i tåge.

Gita Street 3. november, 2011:

Bedre sent end aldrig, men “eneste” burde udskiftes med “første”. Det er supergode indlæg du har lavet på Amino.

En havudsigt er heller ikke at foragte. Er kun meget misundelig over udsigten 🙂

Saugstrup 3. november, 2011:

Tak, Gita 🙂

Michael Bredahl 3. november, 2011:

Jeg synes det er fedt hvis du udgiver på din egen blog. Efterhånden er Amino blevet så stort, at jeg ofte kommer til at tænke, at det “bare” er et nyt indlæg fra Amino. De svinger meget i kvalitet, så jeg kigger kun hvis jeg ikke har andet der lige skal passes!
Din egen blog burde kunne give noget anerkendelse, og når det går på personen, er jeg mere tilbøjelig til at tænke “det skal jeg bare læse” – altså med dem der har lavet noget rigtig godt i forvejen 😉

Gita Street 3. november, 2011:

Michael,
Jeg kan sagtens følge din betragtning, men faktisk ser det ud til der kommer en del mere god faglig feedback derinde, end jeg gætter der ville have gjort, hvis det havde været et indlæg på en blog. I øvrigt har jeg lagt mærke til at en del flere har tendens til at linke til den når den er på Amino. Også på selve Amino er folk mere flinke til at linke til et andet Amino-indlæg end andres blogs.

Saugstrup 3. november, 2011:

@Michael
Ja, det er en udfordring på amino at indlæg hurtigt glider væk i strømmen. Jeg linker til indlæg fra egen profil og signatur derinde af samme årsag.

@Gita
Helt enig – det er en fremragende debat der udfolder sig på amino. Det kan nu også sagtens ske på en blog, men det er altså ikke noget som mangler på amino.

Men det er også et lidt andet publikum. På amino er der en masse som læser med, som endnu ikke er vildt erfarne i link building fx. Hvis jeg postede her på bloggen ville de fleste læsere (seo-ere og online marketing folk) ikke lære så vildt meget af det (håber jeg da 🙂 )

Michael Bredahl 3. november, 2011:

@Ghita – du har en god pointe, men jeg har stadig et filter i mit hovede, der skiller Amino indlæg fra, selv om jeg har en plus profil 🙂

Morten 3. november, 2011:

Tør man spørge om, hvorfor du har fravalgt Twitter til fordel for G+?
Hvilke overvejelser ligger der bag dette jump?

Saugstrup 3. november, 2011:

@Morten
Jeg valgte faktisk twitter fra inden Google+ kom frem. Grunden var at jeg var træt af formatet med begrænsningen i tegn, tåbelige korte urls via Libyen (bit.ly), manglende mulighed for at overskue en debat, manglende mulighed for at gemme eller eksportere sit indhold og til sidst det med at det man skriver på twitter bare forsvinder med tiden. Det er væk alle steder og kan ikke findes i hverken Googles eller Twitters søgemaskine.

Morten 3. november, 2011:

@Anders
Okay supprice. Jeg var af den overbevisning, at Twitter gemte alle indlæg, men vi kan godt blive enige om, at deres søgemaskine sucks…
Du har ret i, at det ik er et sted, som er oplagt til at debattere, men som nyheds- og info site, der fungere det nu rigtig godt 🙂

Jesper Nerløe 3. november, 2011:

Fin udsigt. Er det en grill eller et torturinstrument, der danner forgrund i billedet?

Saugstrup 3. november, 2011:

@haha nej, det er en kæmpe laptop! DV8 🙂

Jesper Nerløe 3. november, 2011:

Nå, for den da… Jeg kunne ikke lige se det 😉

Johnny Krogsgård 3. november, 2011:

Kvalitet fremfor kvantitet. Nice view by the way..

Kasper Bergholt 3. november, 2011:

Jeg er på linje med Bredahl. Jeg er kommet til dine indlæg på Amino på grund af den naturlige deling, der har været på Twitter blandt gode folk, hvis anbefalinger jeg stoler på.

Amino som helhed er efterhånden blevet en sump, og ekspertindlæggene svinger voldsomt i kvalitet.

Når det er sagt, så kan jeg godt forstå din beslutning. Men ville dine indlæg (med lidt linkbuilding) ikke også snildt have kunnet nå 10.000 — 2.500 per stek — pageviews her på bloggen?

Alt godt,

Kasper

Saugstrup 4. november, 2011:

@Kasper

Godt spørgsmål om man kunne tiltrække lige så mange besøgende på bloggen her som på amino. Umiddelbart tror jeg ikke det ville være let. Det hører jo også med til historien at denne blog er eller var kendt for wordpress og wordpress seo, mens de nye indlæg på amino er en del bredere omkring seo og markedsføring og sårn.

Kasper Bergholt 4. november, 2011:

@Saugstrup. Det har du selvfølgelig helt ret i, altså at temaerne er anderledes — og jeg forstår egentlig også godt din prioritering. De faste læsere hér kender dig jo og dine kompetenceområder inden for WP & WP-seo.

Jimi Hove 18. november, 2011:

Ja stakkels Lars. Jeg kan se han heller har haft overskud til at skrive herinde. Han puster vel stadig ud, efter sin egen marathonblogging ! 🙂

Hvad Twitter angår, er jeg helt på linje med dig. Vidensdeling ?

Jo tak, når du har bladret igennem 100 links, som du ikke aner hvad handler om, så finder du måske et link af kvalitet. Det er selvfølgelig også godt, men flyt nu de links ind på Google?, så får vi alle den viden vi søger, i første hug

Jimmy 24. november, 2011:

Kvalitet frem for kvantitet, så 1 kvalitets indlæg er vel altid bedre end 10 som ikke kan bruges til noget. 😉

Men hvorfor ikke både udgive på bloggen her og Amino, naturligvis ikke de samme indlæg.? Det ville også give et bredere publikum, da der jo er mange som ikke bruger Amino men ville bruge bloggen her.

Mai 16. december, 2011:

Hej,

Fede indlæg på Amino 😉

Jeg er slet ikke misundelig over udsigten :b

Annette Kongsmark 16. december, 2011:

Kom forbi din side ved at søge på linkbuilding på google og må sige at din side nu er gemt for at ta frem igen når jeg ikke har en deadline til mine kunder – er sikker på at jeg kan lære mig en del
Tak for gode indlæg og god JUL
Annette

Lasse Kjær 20. december, 2011:

Hej Anders,

Du forstår at levere kvalitet når du endelig gør det. Burde du ikke lave flere af dine fremragende screencasts? Hvem med at lave en underside på dette website, hvor du bare deler ud af din store viden om affiliate marketing, men udelukkende i screencast format?

Fantastisk udsigt i øvrigt 🙂

Steffen Gregersen 3. januar, 2012:

Hej Anders

Det er super gode links og kanon gode videoer du har lavet. Ser frem til mange flere videoer fra din side 🙂

Rigtig godt nytår herfra. Håber du nyder livet i Grækenland 🙂

Steffen Daleng 7. januar, 2012:

Jeg må jo nok tilmelde mig flokken der hellere så alle de fantastiske indlæg du laver, var her på bloggen 🙂

Dennis Kjærgaard 12. januar, 2012:

Jeg synes også at du burde udgive nogle flere indlæg har på bloggen. Du kan jo stadig hente trafik fra Amino og andre steder uden at udgive indlæggene der.

Håber du snart kommer et smut til Thailand og hilser på, du er i hvertfald altid velkommen 🙂

Skriv en kommentar

Email offentliggøres ikke.